(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Grondafvoer

Met het uitvoeren van een grondafvoer onderzoek kunnen de eisen die aan grondafvoer worden gesteld, worden achterhaald. Heeft u een bouwproces op de planning staan waarvoor grond moet worden uitgegraven? Dan kunt u Santerra inschakelen voor hulp omtrent het bepalen van de kwaliteit van de grond. Wij zijn specialist in het aankopen en saneren van verontreinigde terreinen.

 

Kwaliteit van grond voor grondafvoer bepalen? Schakel Santerra in!

Heeft u een bouwproject op de planning staan en moet daarvoor grond worden uitgegraven en moet die grond vervolgens van het terrein worden afgevoerd? Dan is het een goed idee om de kwaliteit van die grond te achterhalen. Dat is namelijk van belang voor de grondafvoer. Santerra helpt u daarbij, met onder andere het uitvoeren van een oriƫnterend of beschrijvend bodemonderzoek. Blijkt de grond verontreinigd te zijn en wilt u de condities verbeteren? Dan staat Santerra ook voor u klaar met grondsanering of bodemsanering.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diverse dienstverlening? Of wilt u eens met ons praten over de grondafvoer van de grond op uw terrein? Bij Santerra staan we altijd voor u klaar. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar terreinen die verontreinigd zijn. Wij bespreken onze mogelijkheden dan ook graag met u. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0)16 602 651.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?