(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Een scherpe prijs voor bodemonderzoek

Santerra uit Boortmeerbeek voert een bodemonderzoek of bodemanalyse van uw terrein in Vlaanderen uit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dat gebeurt ook nog eens op een zeer vakkundige manier. Wij zijn namelijk dé specialist als het gaat over een doortastend bodemonderzoek. Wij leveren u steeds weer een passende oplossing en prijs op maat.

 

Bodemonderzoek of bodemanalyse voor een zeer aantrekkelijke prijs bij ons in Vlaanderen

Bij Santerra staan wij voor u klaar met een uitgebreide en kwaliteitsvolle dienstverlening. Hieronder vallen de volgende zaken:

Wij verzorgen een bodemonderzoek of bodemanalyse van elk terrein in Vlaanderen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarbij kijken we niet alleen naar de mate van verontreiniging, maar ook naar de mogelijke en efficiënte oplossingen. Zo voorzien we u van deskundig advies over de te ondernemen stappen met betrekking tot uw verontreinigde terrein. Wanneer u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en informeren u over de scherpe prijs voor een bodemonderzoek of bodemanalyse van uw terrein.

 

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

U kunt ons al uw vragen over verontreinigde terreinen en de verkoop van die terreinen stellen. Wilt u telefonisch contact met ons opnemen? Bel dan naar +32 (0)16 602 651 of vul ons online contactformulier in. Onze deskundige medewerkers koppelen graag naar u terug met meer informatie over een bodemonderzoek of bodemanalyse van uw terrein en de prijs ervan.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?