(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Bodemonderzoek prijs

Santerra voert een bodemonderzoek of bodemanalyse van uw terrein uit voor een zeer aantrekkelijke prijs. En het gebeurt ook nog eens op een zeer vakkundige manier. Wij zijn namelijk dé specialist als het gaat over het saneren van verontreinigde terreinen. En dat niet alleen; wij zijn ook nog eens actief in de aankoop van die verontreinigde terreinen. Bij Santerra zijn we altijd op zoek naar terreinen die verontreinigd zijn. Wij leveren u altijd een passende oplossing op maat.

Bodemonderzoek of bodemanalyse voor een zeer aantrekkelijke prijs

Bij Santerra staan wij voor u klaar bij diverse diensten, waaronder:

Maar ook voor bodemonderzoek en bodemanalyse bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen bodemonderzoek of bodemanalyse van elk terrein voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarbij kijken we niet alleen naar de mate van verontreiniging, maar ook naar de mogelijke oplossingen. Zo kunnen wij u voorzien van deskundig advies over de te ondernemen stappen met betrekking tot uw verontreinigde terrein.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wanneer u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en we kunnen u ook informeren over de prijs voor bodemonderzoek of bodemanalyse van uw terrein. Natuurlijk kunt u ons ook al uw vragen omtrent verontreinigde terreinen en de verkoop van die terreinen stellen. Wilt u telefonisch contact met ons opnemen? Wij zijn dagelijks bereikbaar op het volgende telefoonnummer: +32 (0)16 602 651. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

 

 

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?