(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Een scherpe prijs voor bodemonderzoek

Santerra voert een bodemonderzoek of bodemanalyse van uw terrein in Vlaanderen uit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dat gebeurt ook nog eens op een zeer vakkundige manier. Wij zijn namelijk dé specialist als het gaat over het saneren van verontreinigde terreinen. Dat niet alleen, wij zijn ook nog eens actief in de aankoop van die verontreinigde terreinen. Wij zijn altijd op zoek naar terreinen die verontreinigd zijn. Wij leveren u steeds weer een passende oplossing en prijs op maat.

 

Bodemonderzoek of bodemanalyse voor een zeer aantrekkelijke prijs bij ons in Vlaanderen

Bij Santerra in Boortmeerbeek, nabij Leuven, staan wij voor u klaar met een uitgebreide dienstverlening, waaronder:

Wij verzorgen een bodemonderzoek of bodemanalyse van elk terrein in Vlaanderen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarbij kijken we niet alleen naar de mate van verontreiniging, maar ook naar de mogelijke oplossingen. Zo voorzien we u van deskundig advies over de te ondernemen stappen met betrekking tot uw verontreinigde terrein.

 

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Wanneer u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u contact met ons op. Wij vertellen u meer over onze dienstverlening en informeren u over de scherpe prijs voor een bodemonderzoek of bodemanalyse van uw terrein in Vlaanderen. Natuurlijk kunt u ons ook al uw vragen omtrent verontreinigde terreinen en de verkoop van die terreinen stellen. Wilt u telefonisch contact met ons opnemen? Bel naar +32 (0)16 602 651 of stuur een e-mail naar info@santerra.be. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?