(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Grondwaterbehandeling

Santerra uit Boortmeerbeek is de specialist op vlak van bodemsaneringstechnieken en stelt u graag de mogelijkheden op het gebied van grondwaterbehandeling voor. Via grondwaterbehandeling kan uw verontreinigd terrein immers gezuiverd worden van schadelijke stoffen zoals benzine, diesel PAK´s of zware metalen die uw grond onbruikbaar maken.

 

Grondwaterbehandeling: de oplossing voor verontreinigd terrein

Santerra zoekt samen met u naar een oplossing voor het probleem van uw verontreinigd terrein. Wij helpen u dan ook graag bij het verkrijgen van de juiste documenten. Hierbij moet u denken aan een geldig bodemattest dat u verkrijgt na een bodemonderzoek. Het zijn allemaal zorgen die wij op ons nemen en die ervoor zorgen dat u uw terrein weer kunt gebruiken als voorheen of aan de hand van de gehaalde noodzakelijke normen kunt verkopen. Al onze saneringswerkzaamheden zoals grondwaterbehandeling worden uitgevoerd met behulp van het Achilles-Certificaat.

 

Vragen? Neem direct contact op

Hebt u nog vragen over onze technieken voor grondwaterbehandeling? Of wilt u meer weten over onze manier van werken, zoals een verkennend bodemonderzoek uitvoeren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Bel voor meer informatie naar het telefoonnummer: +32 (0)16 602 651. Wilt u eerder gerealiseerde projecten bekijken? Op onze website vindt u een uitgebreid archief met foto’s van eerdere projecten. Wij zijn u graag van dienst!

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?