(0)16 602 651 info@santerra.be

Referenties 2002

Hier vindt u onze referenties uit 2002

U kunt links een jaartal selecteren om de daarbij horende referenties te zien

RUG – Rijksuniversiteit Gent, Verwijderen brandstoftanks

Santerra nv verzorgde de brandstoftankverwijdering op de RUG in Gent. Deze verwijdering werd uitgevoerd in opdracht van DE BREE uit Maldegem.
Alle documenten nodig voor de verwerking, alle veiligheidsmaatregelen en de volledige werforganisatie werden uitgevoerd door Santerra nv.
Wij verzorgden tevens alle afspraken met de klant.
De werken werden in verschillende fasen uitgevoerd.
Bedrag: 25.000 euro
Uitvoeringsperiode: november 2002 – april 2003

DE LIJN – opruimen en saneren stelplaatsen

Santerra nv verzorgde het opruimen en saneren van stelplaatsen voor DE LIJN op verschillende sites in Vlaanderen. Tot nu toe werden er 4 opgeruimd. Deze werken werden uitgevoerd in opdracht van DE BREE uit Maldegem.
Alle afspraken met de klant werden door Santerra nv verzorgd. De werforganisatie, alsook de logistiek werden nauwkeurig door ons georganiseerd.
Wij stonden dus in voor de totaaloplossing. De werken namen ongeveer 2 weken in beslag per site.
Bedrag: + 315.000 euro
Uitvoeringsperiode: juni 2002 – 2005

OVAM – Verwerken dierlijke eiwitten

Sinds april 2002 verzorgden wij de logistieke en praktische uitwerking van het verwijderen van dierlijke eiwitten voor OVAM. Dit deden wij in opdracht van de NV MACHIELS uit Diepenbeek. Wij waren het aanspreekpunt van OVAM in dit dossier. We stonden in voor de uiteindelijke uitvoering en afhandeling naar OVAM.
Deze werken werden uitgevoerd in Gent, Manuport.
Alle documenten, inclusief de verzegeling, werden door onze diensten verzorgd. Alle logistiek en afhandeling met de uiteindelijke afnemers werd eveneens door ons gevolgd en gerapporteerd, evenals alle veiligheidsmaatregelen.
Bedrag: + 6.250.000 euro
Uitvoeringsperiode: april 2002 – februari 2003