(0)16 602 651 info@santerra.be

Referenties 2003

Hier vindt u onze referenties uit 2003

U kunt links een jaartal selecteren om de daarbij horende referenties te zien

WAREGEM – Sofie Consult – Saneren terrein

Santerra nv nam de volledige saneringsplicht over van de NV Sofie Consult. De sanering werd derhalve door Santerra nv voor eigen rekening uitgevoerd. De NV Sofie Consult kon op deze manier meteen in vereffening gaan, zodat deze mensen hun energie voor andere zaken konden gebruiken. De sanering ving aan in mei 2003 en duurde ongeveer 4 jaar.
De verontreinigingsparameters waren VOCl’s.
Bedrag: + 270.000 euro
Uitvoeringsperiode: mei 2003 – 2007

BRUGGE – Leroy Merlin

Deze sanering op VOCl’s werd aangevat door de firma De Bree uit Maldegem. Na een 2-tal jaar constateerde men echter dat deze sanering niet helemaal correct verliep.
Deze sanering werd vanaf het voorjaar van 2003 begeleid door Santerra nv. Wij bekeken het hele probleem van naderbij, en voerden enkele aanpassingen door in samenspraak met de klant, de opdrachtgever en de bodemdeskundige.
Sinds het voorjaar van 2004 draaide deze sanering probleemloos, alleen werd vastgesteld dat het destijds gevoerde onderzoek niet doeltreffend genoeg was gevoerd.
Bedrag: + 150.000 euro
Uitvoeringsperiode: februari 2003 – … 2008

HOOGLEDE – afbraak gebouwen en saneren terrein

Santerra nv heeft dit terrein aangekocht. Hierop werden voor eigen rekening de afbraak en saneringswerken uitgevoerd. Later werden op dit centraal in het dorp gelegen terrein woningelementen gecreëerd.
Wij ruimden de site op en gaven de volledige buurt een nieuw cachet.
Nadien planden we het nieuwe gebouw in. Aan het eind van de zomer startte de verkoop van woningentiteiten.
Bedrag: + 300.000 euro
Uitvoeringsperiode: 2003