(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Beschrijvend bodemonderzoek

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u een beschrijvend bodemonderzoek kan uitvoeren? Dan bent u bij Santerra aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van het saneren van verontreinigde terreinen en de aankoop van die terreinen. Bij de overdracht van verontreinigde terreinen nemen wij alle zorgen op ons die daarbij komen kijken. Beschikt u over een verontreinigd terrein en wilt u het verkopen of voorbereiden op de verkoop? Dan kunt u bij Santerra uitstekend terecht.

 

Beschrijvend bodemonderzoek: wat houdt het precies in?

Wanneer u een verontreinigd terrein heeft of er sterke aanwijzingen zijn dat er op uw terrein een verontreiniging aanwezig is, is het van groot belang de aard, verdeling en de oorsprong van de verontreiniging vast te leggen. Dit kan worden gedaan aan de hand van een beschrijvend bodemonderzoek. Hiermee kan de saneringsnoodzaak worden achterhaald. Dit wordt gedaan door de saneringscriteria op te stellen, bijvoorbeeld de snelheid van de verspreiding van de verontreiniging. Wilt u een beschrijvend bodemonderzoek laten uitvoeren? Dan staat Santerra voor u klaar.

 

Ruime ervaring

Bij Santerra beschikken we over een ruime ervaring in het regelen van een beschrijvend bodemonderzoek. Daarbij leveren wij diverse andere diensten. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)16 602 651.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?