(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Beschrijvend bodemonderzoek

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u een beschrijvend bodemonderzoek uitvoert? Bij Santerra in Boortmeerbeek helpen we u verder. Wij zijn specialist op het gebied van de sanering van verontreinigde terreinen en de aankoop van die terreinen. Bij de overdracht van verontreinigde terreinen nemen wij alle zorgen die daarbij komen kijken op ons. Beschikt u over een verontreinigd terrein en wilt u het verkopen of voorbereiden op de verkoop? Onze professionals staan voor u klaar.

 

Wat houdt een beschrijvend bodemonderzoek in?

Wanneer u een verontreinigd terrein heeft of er sterke aanwijzingen zijn dat er op uw terrein een verontreiniging aanwezig is, is het van groot belang de aard, verdeling en de oorsprong van de verontreiniging vast te leggen. Dat wordt gedaan aan de hand van een beschrijvend of verkennend bodemonderzoek. Hiermee wordt de noodzaak van een bodemsanering achterhaald. Dat doen we door de saneringscriteria op te stellen, bijvoorbeeld de snelheid van de verspreiding van de verontreiniging.

 

Neem contact met ons op

Wij beschikken over ruime ervaring in een beschrijvend bodemonderzoek regelen. Daarbij bieden we u ook andere diensten aan, zoals de sanering en aankoop van terreinen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact op met ons bedrijf door te bellen naar +32 (0)16 602 651 of te mailen naar info@santerra.be.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?