(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Verkennend bodemonderzoek

Wilt u een verkennend bodemonderzoek laten uitvoeren op uw eigen terrein? Schakel dan Santerra uit Boortmeerbeek in. Wij zijn gespecialiseerd in het verkennend onderzoek van verontreinigde terreinen. Daarnaast zijn wij actief in de aankoop van zulke terreinen. Wij kijken steeds weer uit naar een nieuwe uitdaging en bieden u passende oplossingen aan.

 

Wij zijn uw partner voor een verkennend bodemonderzoek

Met een verkennend bodemonderzoek wordt vastgesteld of er zich op terreinen verontreinigingen voordoen. Op deze manier wordt de bodemsaneringsnoodzaak voor uw project achterhaald. Onze specialisten voeren een verkennend bodemonderzoek uit, waarna we de stappen bekijken die nodig zijn om een eventueel verontreinigd terrein weer helemaal gezond te maken. Ook als u een verontreinigd terrein – ook wel brownfield genoemd – wilt overdragen, staan we voor u klaar.

 

Draag uw terrein aan ons over

Kiest u voor de overdracht van uw terrein of wenst u ons in te schakelen voor een verkennend bodemonderzoek? Dan neemt Santerra alle zorgen die daarbij horen op zich. Zo zorgen wij voor het verzorgen van de diverse benodigde documenten en regelen wij een geldig bodemattest. Volledige ontzorging, daar staat ons bedrijf voor. Heeft u nog vragen? Bel naar +32 (0)16 602 651 of stuur een e-mail naar info@santerra.be. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?