(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Brownfield in Vlaanderen

Wij zijn dé brownfieldontwikkelaar op het gebied van bodemsanering en brownfield development in Vlaanderen. Wij zijn actief in de aankoop en sanering van verontreinigde terreinen. Ook voor terreinen die eigendom blijven van de eigenaar, staan wij uiteraard in voor de sanering van de vervuilde of uitgeputte bodem.

Onze brownfieldontwikkelaar biedt u diverse oplossingen aan

Schakel de hulp in van Santerra voor brownfield development in Vlaanderen. Onze brownfieldontwikkelaar zorgt ervoor dat uw verontreinigde terrein terug in gebruik kan worden genomen na het toepassen van onze vele bodemsaneringstechnieken. Wij zorgen ervoor dat u een geldig bodemattest verkrijgt. Dit bodemattest is noodzakelijk voor de eventuele verkoop van het terrein. Bij de sanering van uw terrein worden de werken uitgevoerd met behulp van het Achilles Certificaat. Dit is een certificaat dat bewijst dat onze brownfieldontwikkelaar correct te werk gaat.

Wij hanteren diverse technieken op het gebied van brownfield development in Vlaanderen

Onze brownfieldontwikkelaar biedt u een diversiteit aan saneringstechnieken en bodemonderzoeken aan. Denkt u hierbij aan in situ-technieken voor brownfield development, zoals grondwaterbehandeling, striptorens en bodemluchtextractie die we inzetten op uw terrein in Vlaanderen. Wij zijn echter ook ervaren in ex situ-technieken, zoals grondafvoer en algehele opkuis. Bij het toepassen van deze technieken worden de werken ook uitgevoerd met behulp van het Achilles Certificaat voor de uitvoering van bodemsaneringswerken.

Stel gerust uw vragen aan ons

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of uitleg over onze bodemsaneringstechnieken en brownfield development in Vlaanderen? Contacteer dan gerust een van onze professionals in Boortmeerbeek, nabij Leuven. Dit doet u door te bellen naar +32 (0)16 602 651 of door te mailen naar info@santerra.be. Bekijk onze gerealiseerde projecten in Vlaanderen op het gebied van brownfield development om te ontdekken wat Santerra voor uw terrein kan betekenen. 

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?