(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Brownfield in Vlaanderen

Beschikt u over een brownfield in Vlaanderen en wilt u het weer schoon en bruikbaar laten maken? Dan biedt Santerra uit Boortmeerbeek u de oplossing aan! Wij voeren uw brownfieldproject uit door uw terrein te saneren. Zo zorgen wij ervoor dat uw brownfieldproject in Vlaanderen opnieuw over het potentieel beschikt om gebruikt te worden. Hierbij gaat het vaak om voormalige industriƫle terreinen die op een ideale locatie liggen, waardoor het belangrijk is dat deze grond terug in gebruik kan worden genomen.

 

Maak uw brownfield in Vlaanderen weer bruikbaar met behulp van onze professionals

Wanneer u eigenaar bent van een vervuild en onbruikbaar stuk grond, staat onze ontwikkelaar voor u klaar om een passend brownfieldproject uit te voeren. Wij stellen u verschillende technieken voor, zodat uw brownfield in Vlaanderen weer in gebruik kan worden genomen, zoals:

Dat zijn slechts een aantal technieken die wij gebruiken voor bodemsaneringswerken en wij voeren deze altijd vakkundig uit. Santerra beschikt namelijk over het Achilles-Certificaat en dat komt van pas voor uw brownfield development. Het houdt namelijk in dat wij alle werkzaamheden voor uw brownfieldproject op de correcte manier uitvoeren.

 

Stel de oorsprong van de verontreiniging vast

Als er uit bodemonderzoek voor bedrijven blijkt dat uw terrein verontreinigd is, is het belangrijk dat de aard, verdeling en de oorsprong van de verontreiniging worden vastgesteld tijdens uw brownfieldproject. Dat doen we aan de hand van een uitgebreid bodemonderzoek.

 

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Wenst u meer uitleg over de toegepaste technieken voor een brownfieldproject? Of wenst u direct een afspraak te maken met onze professionals zodat uw brownfield development snel onder handen wordt genomen? Bel dan naar +32 (0)16 602 651 of vul ons contactformulier in voor meer informatie over brownfield development. Uiteraard zijn we ook bereikbaar bij vragen over onze dienstverlening of reeds gerealiseerde projecten.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?