(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Brownfield

Beschikt u over een brownfield project of een terrein dat door het gebruik niet bruikbaar en tegelijkertijd vervuild is? Dan biedt Santerra u de oplossing! Door middel van het saneren van verontreinigde terreinen zorgen wij ervoor dat uw brownfield project opnieuw over de potentie beschikt om gebruikt te worden. Hierbij gaat het vaak om voormalige industriƫle terreinen die liggen op een ideale locatie, waardoor het belangrijk is dat deze grond terug in gebruik kan worden genomen.

Verschillende technieken voor uw brownfield project

U bent bij Santerra een het juiste adres als u eigenaar bent van een vervuild en niet bruikbaar stuk grond. Wij stellen u verschillende technieken voor, zodat uw brownfield weer in gebruik kan worden genomen, zoals:

Dit zijn slechts een aantal technieken die wij gebruiken voor bodemsaneringswerken. Santerra beschikt over het Achilles Certificaat. Dat houdt in dat wij alle werkzaamheden op de juiste manier uitvoeren.

Stel de oorsprong van de verontreiniging vast

Als er sterke aanwijzingen zijn dat uw terrein is verontreinigd, is het belangrijk dat de aard, verdeling en de oorsprong van de verontreiniging wordt vastgesteld. Dit doet Santerra aan de hand van een uitgebreid bodemonderzoek.

Kom langs voor een gesprek

Wenst u meer uitleg over de toegepaste technieken van Santerra? Of heeft u interesse in een onderzoek aan uw brownfield project? Kom dan gerust eens langs voor een gesprek. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar +32 (0)16 602 651. Uiteraard is dit telefoonnummer ook bereikbaar bij vragen over onze dienstverlening of reeds gerealiseerde projecten.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?