(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Striptoren

Werken met striptorens is een van de technieken die Santerra uit Boortmeerbeek u voorstelt om de problemen op uw verontreinigd terrein grondig aan te pakken. Een striptoren bestaat uit een vat waarin vluchtige, maar schadelijke stoffen zoals gechloreerde koolwaterstoffen uit een waterstroom worden vergiftigd. Op die manier wordt ook vermeden dat deze stoffen – door het intensieve contact tussen water en lucht – de buitenlucht worden ingestuurd.

 

Santerra beheerst verschillende technieken waaronder de striptoren

De striptorentechniek toepassen is slechts een van de vele verschillende technieken die Santerra u kan voorstellen voor het aanpakken van uw problemen omtrent uw verontreinigd terrein. Naast technieken zoals striptorens en grondwaterbehandeling, kunnen we u ook van dienst zijn met diverse ex situ-technieken. Hiermee pakken we meer gronderige problemen aan. Bij deze ex situ-technieken moet u denken aan ontgraven, aanvullen, sloop en algehele opkuis. Al onze technieken voeren wij uit met behulp van het Achilles Certificaat-voor het uitvoeren van bodemsaneringstechnieken.

 

Meer uitleg gewenst?

Zou u graag meer uitleg krijgen over onze technieken, zoals de striptoren? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. U bereikt hen via het telefoonnummer: +32 (0)16 602 651 of via ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen in een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Samen vinden we de oplossing voor uw verontreinigd terrein.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?