(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Bodemonderzoek bedrijven

Wanneer u een bodemonderzoek voor bedrijven wilt laten uitvoeren bent u bij Santerra op de juiste plek. Wij zijn namelijk dé specialist in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen. Bij ons bent u als particuliere klant, maar ook als zakelijke klant aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe verontreinigde terreinen die wij kunnen aankopen of klaar kunnen maken voor de verkoop.

Santerra: de specialist in bodemonderzoek en bodemsanering voor bedrijven

Heeft u een bedrijf, dan kan het zijn dat u beschikt over een ruim bedrijventerrein. Vermoed u dat er sprake is van een verontreinigd terrein of wilt u uw terrein op termijn gaan verkopen? Dan is het wellicht verstandig een bodemonderzoek voor bedrijven door Santerra uit te laten voeren. Santerra neemt hiervoor alle zorgen op zich. Zo kunnen wij diverse onderzoeken voor bedrijven uitvoeren, waaronder:

Verkennend gesprek

Bij Santerra helpen wij u graag met het uitvoeren van een bodemonderzoek voor bedrijven, om wat voor terrein of verontreiniging het ook gaat. Natuurlijk kunt u daarvoor eerst bij ons op verkennend gesprek komen. Wilt u meer uitleg over onze diensten of wenst u te worden gecontacteerd voor een gesprek? Neem dan contact met ons op en bel naar het volgende telefoonnummer: +32 (0)16 602 651.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?