(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Waterverontreiniging

Zit u met factoren die uw grondwater verontreinigen en wilt u graag deze waterverontreiniging laten verhelpen? Dan is Santerra uit Boortmeerbeek dé partner die u zoekt. Dankzij een bodemonderzoek gaan we eerst op zoek naar de reden waarom het grondwater verontreinigd werd. Vervolgens passen we verschillende saneringstechnieken toe, die de waterverontreiniging actief bestrijden. Lees verder en ontdek hoe wij het verontreinigen van uw grondwater tegengaan.

 

Onze oplossingen voor waterverontreiniging

Enerzijds beheersen wij in situ-technieken om uw waterverontreiniging tegen te gaan. Hierbij denkt u aan onder meer bodemluchtextractie. Anderzijds zijn er ook de ex situ-technieken, zoals een algehele opkuis van het gebied of het ontgraven ervan. Doordat Santerra al jarenlang een vaste waarde is op de markt van sanering en waterverontreiniging, weet u dat wij u steeds kwaliteit kunnen garanderen. Wij zijn steeds op zoek naar terreinen die indicaties vertonen die wijzen op het verontreinigen van grondwater. Vervolgens gaan wij aan de slag om de waterverontreiniging effectief te bestrijden. Alleen zo kunt u een geldig bodemattest verkrijgen, dat u nodig heeft om bijvoorbeeld uw terrein te verkopen of verhuren.

 

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ons inschakelen om de factoren die uw grondwater verontreinigen, te bestrijden? Dan contacteert u ons gerust en stellen wij alles op alles om uw waterverontreiniging op te lossen. U contacteert ons door te bellen naar het nummer +32 (0)16 602 651 of door ons contactformulier in te vullen. Bent u nog niet helemaal overtuigd van onze kennis en expertise? Bekijk dan gerust eerste even onze referenties.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?