(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Bodemluchtextractie

Een van de technieken die Santerra u voorstelt voor het saneren van uw grond, is bodemluchtextractie. Bij bodemluchtextractie zorgt het ontrekken van bodemlucht ervoor dat schadelijke stoffen uit de onverzadigde zone worden verwijderd en er opnieuw een aanvoer ontstaat aan schone lucht. Door het continu verversen van de bodemlucht via dit ingenieus systeem wordt de bovenste laag van het grondwater verschoond.

Bodemluchtextractie: de oplossing voor uw verontreinigd terrein

Bodemluchtextractie is slechts één van de voorbeelden van de verschillende technieken die Santerra kan toepassen om uw verontreinigd terrein weer gezond en bruikbaar te maken. Santerra beschikt niet alleen over in situ technieken die op het terrein zelf kunnen worden uitgevoerd maar kan u ook ex situ technieken voorstellen zoals ontgraven en aanvullen, zodat de sanering van uw terrein wordt gegarandeerd.

Meer informatie? Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze saneringstechnieken of manier van werken? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Dit doet u door te bellen naar het nummer: +32 (0)16 602 651. Wilt u eerder gerealiseerde projecten bekijken? Dat kan gemakkelijk via onze website. Zo krijgt u een idee van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zoals grondwaterbehandeling, tanksanering en bodemonderzoek.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?