(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Bodemluchtextractie

Een van de technieken die Santerra nv u voorstelt voor het saneren van uw grond, is bodemluchtextractie. Bij bodemluchtextractie zorgt het ontrekken van bodemlucht ervoor dat schadelijke stoffen uit de onverzadigde zone worden verwijderd en er opnieuw een aanvoer ontstaat aan schone lucht. Door het continu verversen van de bodemlucht via dit ingenieus systeem wordt de bovenste laag van het grondwater verschoond.

Santerra nv, de oplossing voor uw verontreinigd terrein

Bodemluchtextractie is slechts één van de voorbeelden van de verschillende technieken die Santerra nv kan toepassen om uw verontreinigd terrein weer gezond en bruikbaar te maken.

Santerra nv beschikt niet alleen over in situ technieken die op het terrein zelf kunnen worden uitgevoerd maar kan u ook ex situ technieken voorstellen zoals ontgraven en aanvullen, zodat de sanering van uw terrein wordt gegarandeerd.

Contactgegevens

Indien u meer informatie wenst over onze saneringstechnieken of manier van werken, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers op het nummer 016/602 651 of via info@santerra.be.

Wij hebben tal van projecten gerealiseerd.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

N

Bodemsanering

N

Grondsanering

N

Tanksanering

N

Bodemluchtextractie

N

Grondwaterbehandeling

N

Brownfield development

N

In situ sanering

N

Brownfield

N

Striptorentechniek

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?