(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Bodemluchtextractie

Bodemluchtextractie is een van de technieken die Santerra uit Boortmeerbeek u voorstelt voor het saneren van uw grond. Bij bodemluchtextractie zorgt het onttrekken van bodemlucht ervoor dat schadelijke stoffen uit de onverzadigde zone worden verwijderd en er opnieuw een aanvoer ontstaat aan schone lucht. Door het continu verversen van de bodemlucht via het ingenieus systeem wordt de bovenste laag van het grondwater verschoond.

 

Bodemluchtextractie: de oplossing voor uw verontreinigd terrein

Bodemluchtextractie is slechts een van de voorbeelden van de verschillende technieken die Santerra kan toepassen om uw verontreinigd terrein weer gezond en bruikbaar te maken. Wij beschikken niet alleen over in situ-technieken die op het terrein zelf kunnen worden uitgevoerd maar kan u ook ex situ technieken voorstellen zoals ontgraven en aanvullen, zodat de sanering van uw terrein wordt gegarandeerd. Zit u met een waterverontreiniging bij uw bouwproject? Geen zorgen! Dat is een uitdaging die wij ook graag tot onze rekening nemen!

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie

Wenst u meer informatie over onze saneringstechnieken of manier van werken? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Dat doet u door te bellen naar het nummer: +32 (0)16 602 651. U bekijkt gerust ook al onze eerder gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een idee van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zoals grondwaterbehandeling.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?