(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Grondonderzoek

Met grondonderzoek kunt u de staat van uw terrein gemakkelijk laten achterhalen. Maar daar heeft u zelf vast niet alle middelen voor. Voor professioneel grondonderzoek en grondsanering van verontreinigde terreinen bent u bij Santerra aan het juiste adres. Wij beschikken over voldoende kennis omtrent een diversiteit aan technieken en over voldoende ervaring om deze op de juiste manier toe te kunnen passen.

 

Grondonderzoek en grondsanering bij de specialist

Bij Santerra zijn wij steeds op zoek naar verontreinigde terreinen die we aan kunnen kopen en vervolgens kunnen saneren. Maar ook voor alleen de sanering van verontreinigde terreinen bent u bij Santerra op de juiste plek. Hiervoor beginnen wij altijd met een uitgebreid grondonderzoek, zodat we kunnen achterhalen waar de problemen zich voordoen en hoe die eventueel opgelost kunnen worden. U kunt ons inschakelen voor een diversiteit aan technieken, zowel voor in situ technieken zoals een grondwaterbehandeling als voor ex situ technieken zoals ontgraven.

 

Contact opnemen?

Wilt u meer informatie over het grondonderzoek dat Santerra voor u kan uitvoeren? Of wilt u wellicht meer weten over de mogelijkheden wat betreft grondsanering? U kunt natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar +32 (0)16 602 651. Aarzel niet en bel ons vandaag nog!

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?