(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Grondonderzoek in Vlaanderen

Wij voeren een vakkundig grondonderzoek uit op uw terrein in Vlaanderen, zodat u de staat van uw terrein gemakkelijk achterhaalt. Professioneel grondonderzoek en grondsanering van verontreinigde terreinen: daar is Santerra uit Boortmeerbeek dé expert in. Wij beschikken over de kennis omtrent een diversiteit aan technieken en over voldoende ervaring om deze op de juiste manier toe te passen.

 

Grondonderzoek laat u door onze experten uitvoeren

Bij ons bedrijf zijn wij steeds op zoek naar verontreinigde terreinen -ook wel brownfields genoemd – die we kunnen opkopen en vervolgens saneren. Ook wanneer u met waterverontreiniging bij uw bouwproject zit, kunnen onze professionals u helpen. We beginnen altijd met een uitgebreid grondonderzoek op uw terrein. Zo achterhalen we waar de problemen zich voordoen en hoe die eventueel opgelost kunnen worden. Schakel onze hulp in voor een diversiteit aan technieken, zowel voor in situ-technieken als voor ex situ-technieken, zoals ontgraven.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wenst u meer informatie over het grondonderzoek dat Santerra voor u uitvoert? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +32 (0)16 602 651 of te mailen naar info@santerra.be. Onze experts staan voor u klaar en plannen graag een afspraak met u in om uw project te bespreken.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?