(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Waterverontreiniging bij uw bouwproject

Zit u met een waterverontreiniging bij uw bouwproject? Dan schakelt u het beste Santerra uit Boortmeerbeek in. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van waterverontreiniging bij verschillende soorten terreinen. Lees verder en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn!

 

Wij vinden een oplossing voor de waterverontreiniging bij uw bouwproject

Om verder te mogen gaan met uw bouwproject, is het nodig dat u over een bodemattest beschikt dat meer vertelt over de mogelijke waterverontreiniging. Het is dan ook noodzakelijk dat u eventuele waterverontreiniging opspoort en de factoren die hierbij toe dragen, efficiënt aanpakt. En laat dat nu juist onze specialiteit zijn. Aan de hand van verschillende technieken, zoals bodemsanering, pakken wij uw terrein aan en toveren wij het om tot een gezonde omgeving. Daarnaast staan wij u bij in uw brownfieldproject. Wilt u een bodemanalyse laten uitvoeren om het peil van waterverontreiniging bij uw waterverontreiniging te achterhalen, maar wilt u eerst meer weten over de prijs? Dan contacteert u ons gerust!

 

Maak een afspraak voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de waterverontreiniging bij uw bouwproject en de oplossingen hiervoor? Dan neemt u gerust contact met ons op. Dat doet u aan de hand van het telefoonnummer +32 (0)16 602 651 of via ons contactformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?