(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Bodemsanering

Wanneer u uw verontreinigd terrein wilt laten saneren, kan bodemsanering een ideale oplossing bieden. Santerra uit Boortmeerbeek is specialist op het vlak van verontreinigde bodems saneren. Wij bieden u verschillende technieken en oplossingen om uw grond weer bruikbaar en eventueel verkoopbaar te stellen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden wat betreft sanering te bespreken.

 

Wat houdt bodemsanering in?

Bodemsanering is verontreiniging van terreinen beperken of ongedaan maken. De directe en indirecte gevolgen van die verontreiniging voor de bodem worden hiermee zoveel mogelijk ingeperkt. Maar verontreiniging van terreinen kan ook van invloed zijn op de gezondheid van werknemers die werken met verontreinigde grond of verontreinigd water. Het is dan ook goed om dat soort werkomstandigheden tijdig te ontdekken, zodat gezondheidsrisico’s kunnen worden beperkt. Bij Santerra helpen wij u daarbij. Wij voeren bodemonderzoek en bodemanalyses uit en we kunnen u ook helpen met het uitvoeren van een bodemsaneringproject.

 

Hulp bij het verkrijgen van bodemattest

Overweegt u bodemsanering? Dan zorgen wij niet alleen voor de uitvoering van bodemsaneringswerken en de toepassing van de nodige technieken voor een gezonde bodem. Wij helpen u ook bij het verkrijgen van de noodzakelijke bodemattest, door een doortastend grondonderzoek uit te voeren. Het attest heeft u nodig als u grond wilt verkopen.

 

Bodemsaneringswerken op de juiste manier uitgevoerd

Bij Santerra staan we al vanaf de eerste stap voor u klaar. Wij beschikken over het Achilles-Certificaat, wat betekent dat wij alle bodemsaneringswerken op de juiste manier kunnen uitvoeren. Wilt u meer informatie over onze diensten, zoals onderzoek naar waterverontreiniging, of wilt u meer weten over sanering? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Bel naar +32 (0)16 602 651 en onze medewerkers staan u graag te woord. Bekijk ook eens onze gerealiseerde projecten.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?