(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Bodemsanering

Wanneer u uw verontreinigd terrein wilt laten saneren, kan bodemsanering een ideale oplossing bieden. Santerra, specialist op het vlak van het saneren van verontreinigde bodems, biedt u verschillende technieken en oplossingen om uw grond weer bruikbaar en eventueel verkoopbaar te stellen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden wat betreft sanering te bespreken.

Wat houdt bodemsanering in?

Bodemsanering is het beperken van of ongedaan maken van verontreiniging van terreinen. De directe en indirecte gevolgen van die verontreiniging voor de bodem worden hiermee zoveel mogelijk ingeperkt. Maar verontreiniging van terreinen kan ook van invloed zijn op de gezondheid van werknemers die werken met verontreinigde grond of verontreinigd water. Het is dan ook goed om dit soort werkomstandigheden tijdig te ontdekken, zodat gezondheidsrisico’s kunnen worden beperkt. Bij Santerra helpen wij u daarbij. Wij voeren bodemonderzoek en bodemanalyses uit en we kunnen u ook helpen met het uitvoeren van een bodemsanering.

Hulp bij het verkrijgen van bodemattest

Overweegt u bodemsanering? Dan zorgt Santerra niet alleen voor de uitvoering van bodemsaneringswerken en de toepassing van de nodige technieken voor een gezonde bodem. Wij helpen u ook bij het verkrijgen van de noodzakelijke bodemattest. En deze heeft u nodig als u grond wilt verkopen.

Bodemsaneringswerken op de juiste manier uitgevoerd

Bij Santerra staan we al vanaf de eerste stap voor u klaar. Wij beschikken over het Achilles Certificaat, wat betekent dat wij alle bodemsaneringswerken op de juiste manier kunnen uitvoeren. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u meer weten over sanering? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Bel naar +32 (0)16 602 651 en onze medewerkers staan u graag te woord. Bekijk ook eens onze gerealiseerde projecten.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?