(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Bodemsaneringsproject in Vlaanderen

Indien u een bodemsaneringsproject overweegt, dan vindt u in Santerra uit Vlaanderen zeker de juiste partner. Wij zijn dé specialist in het aanpakken van verontreinigde terreinen, door verschillende bodemsaneringstechnieken toe te passen. Maak kennis met onze diensten die we u aanbieden vanuit Boortmeerbeek en ontdek wat we voor uw terrein kunnen betekenen.2

 

Wij voeren uw bodemsaneringsproject in Vlaanderen vakkundig uit

Wilt u onze hulp inschakelen voor uw bodemsaneringsproject in Vlaanderen? Wij voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Bovenstaande zijn in situ-technieken, maar ook voor ex situ-technieken, zoals ontgraven, aanvullen en slopen, helpen we u verder. Naast een bodemsaneringsproject en beschrijvend bodemonderzoek in Vlaanderen kopen we ook verontreinigde terreinen aan. Wij ontzorgen u volledig zodat u geen omkijken meer heeft naar uw verontreinigde terrein.

 

Contacteer ons vandaag nog

Wanneer u meer informatie wenst over een bodemsaneringsproject en wat we voor uw terrein kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met een van onze professionals in Vlaanderen. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 (0)16 602 651 of door te mailen naar het e-mailadres info@santerra.be.  Santerra heeft reeds tal van projecten gerealiseerd en wij helpen u dan ook met veel plezier verder.

Andere bekeken ook

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?