(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Bodemsaneringsproject

Indien u een bodemsaneringsproject overweegt, dan zult u in Santerra zeker de juiste partner vinden. Santerra is namelijk specialist in het aanpakken van verontreinigde terreinen door het toepassen van verschillende bodemsaneringstechnieken zoals grondwaterbehandeling, actieve koolfilters, striptorens, oliewaterafscheiders, nutriënteninjectie, chemische oxidatie of bodemluchtextractie of eerder ex situ technieken zoals ontgraven en aanvullen.

Santerra helpt u bij uw bodemsaneringsproject

Santerra koopt niet alleen zelf verontreinigde terreinen aan, maar kan ook u helpen wanneer u uw terrein wilt laten saneren alvorens het te verkopen. Santerra voert immers de nodige werken tijdens het bodemsaneringsproject uit, en zorgt er tevens voor dat u het nodige bodemattest verkrijgt, zodat de verkoop van uw terrein zonder problemen kan verlopen.

Contacteer ons direct!

Wanneer u meer informatie wenst over onze bodemsaneringstechnieken en wat deze voor uw terreinen kunnen betekenen, dan nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Dit doet u door te bellen naar het nummer: +32 (0)16 602 651. Wij hebben tal van projecten gerealiseerd. Bekijk eerdere gerealiseerde projecten via onze website en krijg een impressie van wat we voor uw terrein kunnen betekenen. Santerra is u en uw bedrijf ook graag van dienst bij werkzaamheden omtrent tanksanering en grondwaterbehandeling.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?