(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Sonderingen

Wilt u sonderingen laten uitvoeren op de grond van uw terrein? Schakel dan een echte specialist als Santerra in. Santerra is actief in de aankoop van verontreinigde terreinen en het saneren van die terreinen. Wij kunnen vervolgens deze terreinen van u aankopen, maar het is ook mogelijk ons in te schakelen voor de voorbereiding op de verkoop van uw terrein. Het soort verontreiniging of terrein maakt voor ons helemaal niets uit. Bij ons kunt u altijd terecht!

Sonderingen: hoe is het gesteld met het draagvermogen en de gezondheid van uw terrein?

Met sonderingen kunt u achterhalen wat het draagvermogen van uw terrein is. Maar het is met behulp van sonderingen ook mogelijk bodemonderzoek te doen. Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat u ten allen tijde op de hoogte bent van de staat van uw terrein, bijvoorbeeld wanneer u uw terrein wilt verkopen. Bij Santerra kunnen wij diverse projecten, zoals deze sonderingen en diverse bodemonderzoeken voor u uitvoeren. Is er sprake van een verontreinigd terrein? Dan kunnen wij er ook alles aan doen om uw terrein weer gezond te maken.

Achilles Certificaat

Bij Santerra staan we al vanaf de eerste stap voor u klaar. Wij beschikken over het Achilles Certificaat, wat betekent dat wij alle bodemsaneringswerken op de juiste manier kunnen uitvoeren. Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u meer weten over ons bedrijf? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Bel naar +32 (0)16 602 651, onze medewerkers staan u graag te woord.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?