(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Brownfield development

Santerra is de specialist bij uitstek op het gebied van bodemsanering en brownfield development. Wij zijn actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen. Ook voor terreinen die eigendom blijven van de eigenaar kunnen wij uiteraard instaan voor sanering van de vervuilde of uitgeputte bodem.

Wij garanderen oplossingen op het gebied van brownfield development!

Santerra garandeert u oplossingen die ervoor zorgen dat uw brownfield of verontreinigd terrein terug in gebruik kan worden genomen na het toepassen van onze vele bodemsaneringstechnieken. Ook wanneer u uw terrein wilt verkopen aan derden, kunt u een beroep doen op Santerra. Wij zorgen er namelijk voor dat u een geldig bodemattest verkrijgt. Dit bodemattest is noodzakelijk voor de verkoop van het terrein. Bij het saneren van uw terrein worden de werken uitgevoerd met behulp van het Achilles Certificaat. Dit is een certificaat voor het uitvoeren van bodemsaneringswerken.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Of wenst u meer informatie of uitleg over onze bodemsaneringstechnieken of onze brownfield development? Contacteer dan gerust één van onze medewerkers. Dit doet u via het telefoonnummer: +32 (0)16 602 651. Wilt u eerdere projecten op het gebied van brownfield development bekijken? Dat kan gemakkelijk via onze website. Zo krijgt u een concreet beeld van wat wij voor uw terrein kunnen betekenen.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?