(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Bodemsaneringskeuring

Een bodemsaneringskeuring is vooral gericht op het tijdig ontdekken van mogelijke gezondheidsschade door het verrichten van werkzaamheden in of met verontreinigde grond of water. Wilt u een bodemsaneringskeuring laten uitvoeren omdat u beschikt over een eigen terrein en u gezondheidsrisico’s wilt achterhalen of zo veel mogelijk wilt kunnen beperken? Santerra staat voor u klaar. Wij zijn dé specialist in het saneren van verontreinigde terreinen en we kunnen de terreinen ook voor u aankopen.

Bodemsaneringskeuring uit laten voeren door de specialist

Bodemsanering is het beperken van of ongedaan maken van verontreiniging van terreinen. De directe en indirecte gevolgen van die verontreiniging voor de bodem worden hiermee zoveel mogelijk ingeperkt. Maar verontreiniging van terreinen kan ook van invloed zijn op de gezondheid van werknemers die werken met verontreinigde grond of verontreinigd water. Het is dan ook goed om dit soort werkomstandigheden tijdig te ontdekken, zodat gezondheidsrisico’s kunnen worden beperkt. Bij Santerra helpen wij u daarbij. Wij voeren bodemonderzoek en bodemanalyses uit en we kunnen u ook helpen met het uitvoeren van een bodemsaneringskeuring of bodemsanering.

Brede dienstverlening

Bij Santerra bieden wij een zeer brede dienstverlening. Zo kunnen wij onderzoek doen naar bodem en grond door te werken aan de hand van verschillende technieken, waaronder grondwaterbehandeling en ontgraven. We beschikken dan ook over voldoende ervaring, vakkundigheid en deskundigheid om dit op de juiste manier te kunnen doen. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Bel dan naar +32 (0)16 602 651.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?