(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

In situ sanering

Om uw verontreinigd terrein zonder grondverzet te saneren, stelt Santerra tal van technieken voor op het vlak van in situ sanering. Technieken als grondwaterbehandeling, actieve koolfilters, striptorens, bodemluchtextractie, chemische oxidatie en injecties van bijvoorbeeld melasse, lactaat of andere nutriënten worden op het terrein zelf toegepast. Op die manier wordt de verontreiniging ter plaatste verwijderd.

 

Zowel aankoop van verontreinigende terreinen als hulp bij verkoop

Santerra staat in voor de aankoop van verontreinigende terreinen. Door de toepassing van in situ sanering en andere technieken helpen we u ook om een geldig bodemattest, dat noodzakelijk is voor de verkoop van uw terrein, te verkrijgen. Alle saneringswerkzaamheden zoals grondwaterbehandeling aan een mooie prijs worden bij Santerra uitgevoerd volgens het Achilles- Certificaat. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit. U kunt Santerra ook inschakelen voor bodemonderzoek of tanksanering. Ook hierbij kunt u rekenen op uitstekende service en kwaliteit.

 

Contactgegevens

Wenst u meer informatie over onze technieken of in situ sanering? Of heeft u vragen over onze werkzaamheden? Dan nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met een van onze medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)16 602 651 of door ons contactformulier in te vullen. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak, zodat u een idee krijgt van de mogelijke oplossingen voor uw probleem!

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?