(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Grondsanering

Om uw verontreinigd terrein terug gezond te maken, stelt Santerra u uiteenlopende technieken op het vlak van grondsanering voor. U kunt hierbij opteren voor in situ technieken zoals grondwaterbehandeling door nutriënteninjectie of striptorens, waarbij de vervuiling op het terrein zelf ter plaatste wordt aangepakt. Ontgraving van de verontreiniging behoort ook tot de mogelijkheden.

Grondsanering of aankoop van verontreinigde terreinen

U kunt Santerra inschakelen zowel voor het saneren van uw verontreinigd terrein, als voor de aankoop van uw vervuild terrein. Wij zijn steeds op zoek naar verontreinigde terreinen die we kunnen aankopen en saneren. Zo bent u gemakkelijk van uw probleem af en zorgen wij er met de juiste technieken voor dat dit stuk grond weer in gebruik kan worden genomen. Alle werkzaamheden rondom het saneren worden uitgevoerd met behulp van het Achilles Certificaat.

Wilt u meer informatie?

Wenst u meer informatie over de grondsanering die Santerra kan verzorgen? Of heeft u vragen over onze talrijke technieken en verkoopsvoorwaarden? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. U bereikt ons via het telefoonnummer: +32 (0)16 602 651. Wij maken graag vrijblijvend een afspraak om u uit te leggen welke oplossingen wij u kunnen bieden. Wilt u eerder gerealiseerde projecten bekijken? Neem dan een kijkje op onze website.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?