(0)16 602 651 info@santerra.be

Santerra is actief in de aankoop en het saneren van verontreinigde terreinen

Brownfieldontwikkelaar

Santerra mag u zeker en vast een professionele brownfieldontwikkelaar noemen. Wij zijn namelijk specialist in aankopen en saneren van verontreinigende terreinen. Het gaat hierbij vaak over vroeger gebruikte commerciële of industriële terreinen die door verontreiniging in onbruik zijn geraakt. Deze terreinen zijn vaak gunstig gelegen en kunnen na het toepassen van bodemsaneringstechnieken weer hergebruikt worden.

Brownfieldontwikkelaar Santerra hanteert verschillende technieken

Brownfieldontwikkelaar Santerra kan u een volledig programma aan bodemsaneringstechnieken voorstellen. Hierbij moet u denken aan in situ-technieken als grondwaterbehandeling, striptorens, bodemluchtextractie en oliewaterafscheiders. Maar ook aan ex situ-technieken zoals ontgraven, aanvullen en algehele opkuis. Bij het toepassen van deze technieken worden de werken ook uitgevoerd met behulp van het Achilles Certificaat voor uitvoeren van bodemsaneringswerken.

Meer informatie?

Indien u meer uitleg wenst over onze bodemsaneringstechnieken of manier van werken, aarzel dan niet om onze medewerkers te contacteren. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer: +32 (0)16 602 651. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek om samen te zoeken naar een oplossing voor uw bodemprobleem. Bent u nieuwsgierig naar eerder gerealiseerde projecten? Ga dan naar onze website, hierop vindt u een uitgebreid archief met eerdere projecten.

Contact opnemen

  N

  Bodemsanering

  N

  Grondsanering

  N

  Tanksanering

  bodemsanering_1
  N

  Bodemluchtextractie

  N

  Grondwaterbehandeling

  N

  Brownfield development

  bodemsanering_2
  N

  In situ sanering

  N

  Brownfield

  N

  Striptorentechniek

  bodemsanering_3

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?